انواع کاغذ چاپی بر اساس جنس، اندازه و گرماژ چاپ کهن | سایت ایرنا
برای سرو پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده و انواع سوخاری نیز میتوان از کاغذ روغنی مومی استفاده کرد. همچنین شما می توانید با چاپ برگه مومی با رنگ و لعاب زیبا، تأثیر تبلیغاتی مناسبی در ذهن مشتری بر جای بگذارید. برای آشنایی بیشتر با کاغذ کف سینی مومی و سفارش چاپ با ما تماس بگیرید تا همکاران ما در بخش فروش شما را به طور کامل راهنمایی کنند. کاغذ مومی از نظر ظاهری بسیار مشابه کاغذ پوستی است، کاغذی نازک، سفید، نیمه شفاف و روغنی شکل، با این تفاوت که کاغذ مومی سطح صیقلی تری دارد و هر دو سمت آن حالت روغنی و براق دارد. روغنی بودن هر دو سمت کاغذ مومی، باعث شده این کاغذ در برابر رطوبت و چربی مقاومت بیشتری داشته باشد و آن را مناسب بسته بندی مواد غذایی مانند انواع ساندویچ و فست فود، گوشت، مرغ، ماهی و فراورده های گوشتی کرده است. در چاپ این نوع کاغذ برای حفظ سلامت مواد غذایی که درون آن پیچیده می شوند از مرکب گیاهی و سالم استفاده می شود.
کاغذ استاندارد برای چاپ کتاب
کاغذ A4 کاربردترین و پرمصرفترین نوع کاغذ در ایران و دیگر نقاط دنیاست. بیشترین مصرف کاغذ A4 در شرکتها و ادارات میباشد که یکی از اقلام مصرفی اداری به حساب میآید، در نتیجه کیفیت نوع کاغذ و همچنین قیمت مناسب کاغذ A4 برای مدیران شرکتها و موسسات بسیار حائز اهمیت میباشد. کیفیت بالا و قیمت مناسب کاغذ موجب میگردد که یک برند، جایگاه ویژه ای را در بازار کاغذ ایرنا پیدا کند. سرانجام در سالهای پایانی قرن نوزدهم میلادی، دستگاهی ساخته شد که همهی مرحلههای آمادهسازی خمیر تا ساختن برگههای کاغذ را انجام میداد.
کاربرد کاغذ پوستی
کلیه مقالهها توسط داوران مرتبط با موضوع نشریه ارزیابی میگردد و در صورت پذیرش در نشریه اقدام به چاپ خواهد شد. به دلیل در دسترس بودن و ارزانتر بودن کاغذ پوستی، خیلی از معماران و طراحان و نقشهکشان از آن به جای کاغذ کالک برای کار طراحی استفاده میکنند. باید در نظر داشته باشید این نوع کاغذ با کاغذ کالک متفاوت است و آن دو را باهم اشتباه نگیرید. طرح اولیه را روی این کاغذها پیادهسازی میکردند و از آن برای رسم الگو استفاده میکردند.
کاغذسازی به روشهای مختلف دستی و ماشینی انجام میشود و هر کدام فوت و فنهای خود را دارد. آب به مایع خمیر افزوده میشود تا مخلوط نازکی به دست آید که حاوی کمتر از یک درصد فیبر است. پس از طی شدن این مراحل، الیاف لازم به صورت خمیر نرم و سفید رنگ خواهد بود. هدف از شستشوی خمیر، جدا کردن لیگتین، فیبرهای کاغذی و کاهش رنگ خمیر است. فرآیند تولید خمیر به یکی از دو روش مکانیکی و شیمیایی انجام میگیرد.
- در این مطلب تلاش کردیم تا مزایا و معایب کاغذ بالکی را با هم مرور کنیم.
- کاغذ بالکی رنگی طبیعی مایل به کرم یا طوسی دارد و به همین دلیل برخی تصور میکنند این نوع کاغذ، کاغذی بیکیفیت و نامرغوب است.
- پیشرفت وسایل ارتباط جمعی و صنایع گوناگون، توام با پیشرفت تکنولوژی در انواع چاپ و بستهبندی بوده است.
- از کاغذ وکس برای مواقعی که بخواهیم محصولات غذایی خام به هم نچسبند نیز استفاده میشود؛ مانند استفاده بهعنوان کاغذ بین همبرگر و کاغذ بین کبابلقمه یا کتلت آماده.
- هر محصول ساده ای را می توانید با کاغذ کرافت به محصولی فانتزی تبدیل کنید.
مقوای که در وسط و مغز آن از مواد بازیافتی استفاده میشود و خشک و محکم هستند. از این مقوا برای ساخت جعبههای با کیفیتی بالاتر از مقوای پشت طوسی استفاده میشود. با این وجود، همه روشهای تولید کاغذ وجه اشتراک دارند و با توجه به آنها، در این مقاله، روش 8 مرحلهای تولید کاغذ را معرفی کردیم.
اطلاعات تماس با چاپ روز