در مرحله اول شما باید نقشه ی ساختمان را به دقت مشاهده کنید تا بتوانید محل کابل کشی ها را پیدا کرده و کابل کشی را آغاز کنید. اگر شما بخواهید برای تعداد زیادی از دوربین ها کابل کشی انجام دهید ، همه ی این کابل ها را باید در یک مکان مشخص جمع کرده تا به دستگاه دی وی آر متصل کنید . امروزه بسیاری از دوربین های مدار بسته هایک ویژن قابلیت انتقال تصویر روی دستگاه دی وی آر را ممکن کرده اند . در بعضی از دوربین های مدار بسته بی سیم گیرنده های کوچکی وجود دارد که از طرق پورت USB به کامپیوتر وصل می شوند که شما باید از درست بودن اتصال این گیرنده به کامپیوتر خود اطمینان حاصل فرمایید تا در روند نصب دوربین بی سیم مشکلی پیش نیاید . در کابل کشی تو کار به این صورت است که کابل ها پس از کنده کاری از زیر دیوار عبور داده می شوند . بر خلاف سیستم های توربو اچ دی که پردازش در دی وی آر ها انجام می شوند در این سیستم ها پردازش در خود دوربین ها انجام می شود.ان وی ار ها در دو نوع پی او ای (poe) و غیر پی او ای هستند که ان وی آر های پی او ای به سوییچ نیاز ندارند ولی ان وی آر های غیر پی او ای به سوییچ نیاز دارند و لازم است تا دوربین ها از طریق سوییچ به دستگاه ان وی آر متصل شوند.
دستگاه های دی وی آر و ان وی آر در ابتدا باید تنظیمات رمز دستگاه با توجه به برند دستگاه انجام شود . همچنین لازم است تا تنظیمات شبکه ی دستگاه برای برقراری ارتباط بین دستگاه و فضای ابری برقرار شود تا بتوانید انتقال تصویر را بر روی موبایل خود انجام دهید. برای انجام هرچه بهتر مراحل نصب دوربین مدار بسته شما می توانید خود از طریق توضیحاتی که در زیر داده می شود این کار را به بهترین شکل ممکن به انجام برسانید و یا می توانید این کار را به مجموعه هایک لوک بسپارید تا بهترین سیستم امنیتی را برای شما انتخاب نمایند و در محل مورد نظر بعد از کارشناسی اصولی اقدام به نصب کنند. دوربین های مدار بسته تحت شبکه در دو مدل پی او ای و غیر پی او ای تولید می شوند که مدل های پی او ای قابلیت انتقال برق از طریق کابل شبکه را دارند. دوربین مدار بسته: دوربین مدار بسته مهم ترین بخش این سیستم ها است که در کیفیت های متفاوتی تولید شده اند . اگر قصد نصب دوربین مدار بسته برای منزل یا محل کارتان را دارید سعی کنید خودتان شخصا دوربین ها را خریداری کنید و این کار را به شخص دیگری واگذاری نکنید.
در کیفیت های تصویر متنوع از 1 تا 8 مگاپیکسلی تولید می شوند و بسته مکان های مورد نیاز هر شخص مورد شرکت نصاب دوربین مداربسته در تهران استفاده قرار میگیرند. بهترین راهکار برای نصب دوربین مدار بسته در فضای بیرونی که سقف نداشته باشد این است که شما اول از همه ، مکان جای گیری دوربین را در روی دیوار مشخص کنید . اگر می خواهید دوربین مدار بسته خود را در فضای بیرونی نصب کنید بایدد توجه داشته باشید که دوربین ها را از ارتفاع 3 متر به بالا نصب کنید که احیانا دوربین ها در دسترس بعضی افراد سود جو قرار نگیرد . کابل کشی در نصب دوربین های مدار بسته به دو صورت رو کار و تو کار انجام می شود . این دوربین ها که در مدل های صدا دار ، میکروفون خور و بی صدا تولید می شوند از کیفیت بهتری نسبت به سیستم های توربو اچ دی بهره مند هستند .
این دوبین ها پردازش گر اصلی تصاویر هستند و تصاویر را به همراه صدا در خود پردازش کرده و به دستگاه های ان وی ار متصل می شوند . سپس لازم است تا با توجه به کیفیت دوربین های انتخابی شما دستگاهی متناسب با آن دوربین ها انتخاب شود تا وظیفه پردازش و ذخیره تصاویر را به بهترین شکل ممکن برای شما به انجام برساند.منبع برق درستی را برای دوربین های خود انتخاب نمایید تا بتوانند به بهترین شکل تامین انرژی را با توجه به فاصله های دوربین های شما از دستگاه به درستی انجام دهد . این برق رسانی به دوربین های مدار بسته را هم می توان به با کابل ترکیبی و هم به صورت کابل برق جداگانه انجام داد . بعد از انجام تمامی مراحل نصب دوربین مدار بسته می توانید انتقال تصویر را انجام دهید . این کابل ها در کیفیت های متفاوتی تولید و بسته بندی می شوند . نحوه اتصال این دوربین ها از طریق کابل های شبکه می باشد که در مدل های UTP و SFTP تولید می شوند. در مکان هایی که سقف کاذب وجود دارند نیز می توان کابل را از بالای پنل های سقف کاذب کابل کشی نمایند. کابل های ترکیبی در مواردی استفاده می شوند که کابل کشی کمتر بوده و این امکان وجود دارد تا تصاویر به همراه برق از طریق کابل برق چسبیده به کابل تصویر برای دوربین ها ارسال شود .