الجی مستقر در یک دفتر مشترک در سئول شلوغ آزمایشگاه آبجو من وظیفه دارد در مورد هنر ساخت آبجو و روند رو به افزایش نوشیدن به تنهایی در خانه، یا «هونسول» که در کره شناخته می شود – ترکیبی از «تنها» و «نوشیدنی الکلی» در کره ای – که هر چه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است فکر کند. مردم در طول COVID-19 در آنجا مانده اند.
لی دونگ هون، مسئول دستور العملهای الجی HomeBrew، میگوید: «وقتی اولین تولیدکننده آبجو خانگی با کپسول را دیدم، نمیتوانستم به پتانسیل بیپایان آن فکر نکنم. “ما در حال توسعه لیست متنوعی از دستور العمل ها هستیم تا طرفداران HomeBrew LG بتوانند انواع بیشتری از آبجو را در خانه خود تهیه کنند.”
پس از یک روز کاری خسته کننده، یک آبجوی خنک و خنک برای بسیاری از ما خدایی به نظر می رسد. اما آیا می توانید دنیایی را تصور کنید که در آن مزه کردن آبجو شغل شما باشد؟ در الجی چنین موقعیتی وجود دارد که در آن نه تنها فکر کردن به آبجو اشکالی ندارد، بلکه در حین کار نیز مسئولانه آن را بنوشید.
لی اضافه کرد: “من بالاترین تحمل الکل را ندارم، اما چیزی جز یک گردهمایی مفرح و منحصر به فرد با دیگر علاقه مندان به آبجو و فضایی که این ایجاد می کند را دوست ندارم، چیزی که به تمایل من برای کار در این زمینه دامن زد.” . قبل از پیوستن آزمایشگاه خرس من، او زمان زیادی را صرف یادگیری در مورد آخرین فن آوری های دم کردن از مهندسان مستقر در آلمان کرد که دارای میراث غنی آبجو است.
تست چشایی کور در آزمایشگاه آبجو من انجام شد
بنابراین، برای کار کردن در چه چیزی لازم است آزمایشگاه آبجو من? خب، اشتیاق به الکل البته ضروری است. کیم میگوید: «از دوران دانشگاه همیشه به فرهنگ رایج علاقه داشتم و عشق من به انواع الکل، از جمله ویسکی، ودکا و رام، به من کمک کرد تا کارم را در یک شرکت جهانی مشروبسازی شروع کنم. کیم برای گسترش دانش خود، حتی در یک دوره حرفه ای آبجو در ایرلند، خانه معروف گینس، شرکت کرد.
###
«پس از کار به عنوان مدیر برند برای یک شرکت جهانی مشروب، به عضویتم درآمدم آزمایشگاه آبجو من کیم جی هونگ، رئیس بازاریابی الجی HomeBrew میگوید، زیرا میخواستم چیز جدیدی را امتحان کنم. برای معرفی LG HomeBrew به هر چه بیشتر مردم، ما در حین کار با سفیران برندهای دوستدار آبجو، مشغول برنامه ریزی محتوا و محصولات جدید هستیم و همچنین امیدواریم فضایی برای مشتریان ایجاد کنیم تا LG HomeBrew را شخصاً تجربه کنند.
منتظر قسمت بعدی باشید در محل کار تا ببینید چه مشاغل جالب دیگری در ال جی وجود دارد!
در این قسمت از On the Job، ما جدیدترین عضو My Beer Lab هستیم که مسئول بهبود و توسعه دستور العمل های جدید برای LG HomeBrew است.
بنابراین، به عنوان کارشناسان رسمی آبجو الجی، کدام آبجو را توصیه میکنند؟ این همه به ترجیح شخصی بستگی دارد. برای کسانی که به دنبال یک آبجو با بدن سبک هستند، هیچ چیز بهتر از آبجوی پیلسنر یا گندمی نیست که هر کدام طعمی با طراوت و رایحه لطیف دارند. دیگران ممکن است چیزی نه خیلی سبک یا خیلی سنگین را ترجیح دهند، بنابراین یک دمنوش کم رنگ یا قرمز برای آنها مناسب است و هر دو مورد علاقه در بین علاقه مندان به آبجوی صنایع دستی است، زیرا نوشیدن آن ها آسان است و به خوبی با انواع غذاها ترکیب می شود. و در نهایت، برای کسانی که از طعمهای تنومند لذت میبرند، یک تنومند یا IPA بهترین انتخاب با طعم تیره و سنگین آن است که به شما امکان میدهد از شگفتیهای واقعی آبجوی دستساز لذت ببرید.
با توجه به سرعت تغییر صنعت الکل، روندها به سرعت می آیند و می روند. بنابراین، تیم باید در رأس مدهای فعلی بماند. هر زمان که نوع جدیدی از آبجو را می بینم، چندین آبجو می خرم و آنها را به دفتر می آورم تا با تیمم امتحان کنم. بهعنوان یک بازاریاب، این فقط به طعم و مزه نیست، بلکه به بستهبندی کلی و طراحی شیشه نیز مربوط میشود.» «وقتی به رستوران می روم، به این نکته توجه می کنم که در منو چه الکلی وجود دارد و مردم چه چیزهایی سفارش می دهند. لی اضافه کرد که این به طبیعت دوم من تبدیل شده است.
برای کمک به آنها در تهیه دستور العمل های جدید خوشمزه، آزمایشگاه آبجو من هر روز تستهای چشایی کور انجام میدهد تا بتوانند نظرات و ترجیحات خود را با سایر اعضای تیم به اشتراک بگذارند. آنها همچنین برای جمع آوری نظرات مصرف کنندگان از طریق رسانه های اجتماعی در حالی که پست ها و نظرات آنها را زیر نظر می گیرند تا یاد بگیرند که چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند، وقت می گذارند. این تلاشها است که اطمینان حاصل میکند که LG HomeBrew مشتریان بیشتری را با دستور العملهای جدیدی که مورد علاقه اکثر مردم خواهد بود، راضی میکند.
وقتی نوبت به توسعه دستور العملهای جدید میرسد، تیم باید در نظر بگیرد که چگونه میتواند تجربیات جدید و سرگرمکننده را به مشتریان ارائه کند و از توانایی LG HomeBrew برای خاصتر کردن زندگی روزمره استفاده کند. به همین دلیل است که جدیدترین مدل، میانگین زمان تولید آبجو الی را که مورد علاقه مشتریان است، از 14 روز به 10 روز کاهش می دهد.
آزمایشگاه آبجو منهفت کارمند صبح خود را با یک جلسه کارکنان ساعت 9 صبح آغاز می کنند، جایی که آنها آزادانه پیشرفت کار و نظرات خود را به اشتراک می گذارند. هر نظر منحصر به فرد ارزشمند است زیرا به تعیین و اجرای تمام جنبه های برنامه ریزی محصول، مدیریت زنجیره تامین و بازاریابی کمک می کند.